FORGOT YOUR DETAILS?

Grupne Coaching Sesije

GRUPNE SESIJE na temu "Moj odnos sa..." održavaju se svake druge srede u 18.30 i imaju za cilj unapređenje vaše komunikacije. Vaš zadatak je da razmislite sa kojom osobom u datom trenutku želite da popravite odnos i da dođete  u Školu ličnog razvoja "GNEZDO."  Pre toga obavezno se najavite mejlom na oliveraptica@gmail.com ili sms/om na 063 529 788 NAJKASNIJE DO PONEDELJKA u 12.00. Pre dolaska proverite da li ste dobili potvrdu rezervacije.

  • GRUPNE SESIJE traju 90 min i imaju ciljeve identične individualnim sesijama. Razlika je u tome što ova vrsta rada obezbeđuje učesniku više emotivne podrške i prilike za usavršavanje sopstvene komunikacije. Svi učesnici grupne sesije obavezni su da potpišu ETIČKI KODEKS (kodeks čuvanja tajne, međusobnog poštovanja i uvažavanja različitosti, pristupanja bez osude i etiketiranja i sl.) i da se istog pridržavaju.

    U grupnoj sesiji učestvuje 2 do 7 osoba.

CENA: 2.500 din (za članove Ultrakoučing asocijacije 2.000 din)

Informacije i prijave na

+381 (0)63 529 788

/OliveraPtica

Olivera Ptica

oliveraptica@gmail.com

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu... Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Postani serifikovani Life Coach

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

Obuka majstor življenja

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

Radionice majstor življenja

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

TOP
shares
Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com