FORGOT YOUR DETAILS?

Medijacija - partnersko i porodično posredovanje

Zašto gubimo bliskost i kako možemo da je vratimo?

Iako je nije uvek lako primeniti, formula za očuvanje bliskosti je zapravo vrlo jednostavna: BLISKOST = Kontakt + Razumevanje

Mnogi parovi ili cele porodice imaju problem oslabljenog kontakta i nedovoljnog razumevanja. Samim tim, i bliskost je počela da se gubi. Ako je ovo vaš slučaj, znači da je pravi trenutak da zakažete sesiju MEDIJACIJE.

 

Iskoristite krizu da učinite svoj odnos još kvalitetnijim!

Tokom medijacije imate priliku da u bezbednom i mirnom okruženju, a uz stručnu pomoć, prevaziđete konflikte, uspostavite novo razumevanje i vratite izgubljenu bliskost. Ukoliko je ljubav u odnosu i dalje prisutna, sa svakom sesijom, ona će biti sve jača, zdravija i oslobođenija nagomilanog besa, ogorčenosti, nerazumevanja, možda čak i želje za osvetom.

Šta kada je rastanak neminovan?

U slučajevima partnerske (bračne) medijacije, ukoliko je rastanak jedino rešenje, uz stručnu pomoć, kompletiraćete ovaj životni ciklus na najkvalitetniji i najbezbolniji mogući način. A vi to sigurno zaslužujete. Ako ni zbog čega drugog, zbog duševnog mira koji se produbljuje sa svakim kvalitetno dovršenim životnim ciklusom.

MEDIJACIJA - CENA SESIJE (za dve ili više osoba):

60 min – 60e (dinarska protivvrednost)
90 min – 70e (dinarska protivvrednost)

Informacije i prijave na

+381 (0)63 529 788

/OliveraPtica

Olivera Ptica

oliveraptica@gmail.com

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu... Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Postani serifikovani Life Coach

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

Obuka majstor življenja

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

Radionice majstor življenja

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

TOP
shares
Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com