FORGOT YOUR DETAILS?

Da li u pomaganju drugima prepoznaješ svoj životni poziv?
Postani sertifikovani life coach (Ultrakoučing metod)

8 MESEČNA OBUKA ZA LIFE COACH-A

Obuku vode Olivera Ptica, tvorac ultrakoučing metoda i autor većeg broja knjiga samopomoći i Nataša Djordjević, diplomac prve generacije obuke za ultrakoučing i sertifikovani predavač Škole ličnog razvoja "Gnezdo."

Da li želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu dobro sa sobom i uspešni u ličnom i poslovnom životu? Da konačno budeš dobro sa sobom i svoj život držiš u svojim rukama?  Postani sertifikovani life coach i nauči da pomogneš sebi i drugima.

Zašto je ultakoučing

METOD BRZE PROMENE?

Tajna brzog napretka je u korišćenju 3 pristupa:

01

Standardni COACHING

02

Tehnike MENTALNOG ČIŠĆENJA

03

EDUKATIVNI fidbekovi koji te čine pravim majstorom življenja

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznaješ svoj životni poziv, postani SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

Na 8-mesečnoj obuci ovladaćeš metodom ultrakoučinga zahvaljujući kojem ćeš postati VRHUNSKI LIFE COACH. Budući da priznajemo samo primenljiva znanja, pripremili smo za tebe obuku koja se sastoji iz kratkih teorijskih objašnjenja i mnogo sati pripreme za držanje realnih sesija.

Pored pomenute praktične nastave, u cenu obuke je uključeno i 8 štampanih priručnika (po jedan za svaki modul) i 3 knjige Olivere Ptice (autora metoda) u elektronskoj formi. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom obuke ne moraš hvatati beleške, već se možeš usredsrediti na ovladavanje potrebnim znanjima i veštinama koji će te učiniti ne samo vrhunskim majstorom življenja, već i profesionalcem sposobnim da ovom istom poduči i druge.

Pre svega, zato što ćeš onog trenutka kada kompletiraš obuku biti savršeno spreman/a za svoje prve klijente.
Osim toga, tokom same obuke, polaznici će sa rukovodiocem obuke uraditi svoj individualni BIZNIS PLAN za koučing kao osnovnu ili dodatnu delatnost (sa kratkoročnim ciljem isplativosti završene obuke). Takođe će biti opremljeni osnovnim informacijama o preporučenim oblicima marketinga i njihovoj efikasnosti.
Dobijanjem sertifikata, stećićeš pravo da budeš član ULTRAKOUČING ASOCIJACIJE a time i na POPUST od oko 20% na sesije, radionice i ostale obuke.

Uslov za dobijanje sertifikata je redovno pohađanje svih 8 modula (jedan proširen vikend mesečno). U periodima između dva modula, radićeš svoje razvojne zadatke i pripremati se za ispite. Ispiti počinju od aprila meseca, ima ih 5 i na njima ćeš uglavnom demonstrirati stečena znanja i koučing-tehnike na „klijentu.“ Takođe, uslov za dobijanje sertifikata je minimum 10 ličnih sesija (po studentskoj ceni), jer će tvoj klijent imati onoliko koristi od „leka“ koji mu daješ koliko si i ti sam imao/la.

PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postanu kvalitetnije osobe.
LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve.
ULTRAKOUČING je namenjen onima koje žele i jedno i drugo.
ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će te učiniti pravim majstorom življenja.
Ako želite da saznate više orazlici između psihoterapije, lifecoacing-a i ultrakoučinga, posetite stranicu "Psihoterapija-lifecoaching-ultrakoučing".

CENA: 120 e (dinarska protivvrednost) po radionici.

Priznajemo samo primenljiva znanja. Živimo ono čemu druge učimo.

Program obuke

Jedan prošireni vikend mesečno od novembra do juna. Petkom od 17.00h do 21.00h. Subotom i nedeljom od 11.00h do 18.00h.

ONLINE ŠKOLA

KORISTE SE TEHNIKE MAKSIMALNOG PRIMENLJIVOG ZNANJA!

U OSNOVNI NIVO SPADA

1,2 i 3 MODUL!

KOUČING I MENTORSTVO; TEHNIKE ULTRAKOUČINGA; TEHNIKE OPŠTEG BLAGOSTANJA; RADIONICA „UMEĆE KOMUNIKACIJE”; PRVI KORACI; PROFESIONALNA ETIKA

STANDARDNI KOUČING i AUTOKOUČING; RADIONICA „CILJEVI I ODLUKE“; TRAGANJE ZA SMISLOM; (NE)ODLUČNOST

30-MINUTNA (AUTO)KOUČING-SESIJA; TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA – UKLANJANJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA; ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE – POŠTOVANJE GRANICA

U PROFESIONALNI NIVO SPADA

4,5,6,7,8 MODUL.

TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA – UKLANJANJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA; ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE – POŠTOVANJE GRANICA

(NE) KVALITETNA KOMUNIKACIJA: IZAZOV VOĐENJA I POVINOVANJA; POVINOVANJE ZAHTEVIMA KOUČA; ČIŠĆENJE GRIŽE SAVESTI; PREVAZILAŽENJE STIDA

TEHNIKE NLP-a; UKLANJANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVERENJA; “PRIVEMENI LEK”; RADIONICA “UMEĆE BOGAĆENJA”; ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA VEZANIH ZA NOVAC I BOGAĆENJE

POMAGAČKE PROFESIJE (PSIHOLOG - PSIHOTERAPEUT – PSIHIJATAR); STANDARDNI KOUČING VS. ULTRAKOUČING; JOŠ PONEŠTO O ULTRAKOUČINGU PRIMENA TEHNIKA KOGNITIVNE TERAPIJE U OTKLANJANJU ŠTETNIH PROGRAMA; RADIONICA „IZGRADI HARMONIČNU VEZU“;

RAZVOJNA PSIHOLOGIJA; PORODIČNI ODNOSI; RADIONICA “MUDRO RODITELJSTVO”;

VIŠI NIVO (KOMUNIKACIJA)

Za viši nivo pogledajte trening komunikacijskih veština!

ISPITI

- 1. termin: 20. mart 2021.
- 2. termin: 29. maj 2021.

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

INDIVIDUALNA OBUKA

Ako ne želite da čekate zvanični početak obuke "VRHUNSKI LIFE COACH" i/ili "TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA", ili vam prosto više odgovara individualan rad, onda se opredelite za INDIVIDUALNU OBUKU.

Informacije i prijave na

+381 (0)63 529 788
+34 644 50 67 62
Da bi ste izbegli roaming pozovite putem Vibera/Whatsappa

/OliveraPtica

Olivera Ptica
Natasa Arsic

oliveraptica@gmail.com
arsicnatasa86@gmail.com

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu... Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Postani serifikovani Life Coach

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

Obuka majstor življenja

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

Radionice majstor življenja

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

TOP
shares
Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com