FORGOT YOUR DETAILS?

Life Coaching Sesije

Sesije ultrakoučinga - Šta radimo u sesijama?

Želite da ostvarite neki važan cilj ali je između vas i njega naizgled nepremostiva prepreka? Ili imate problem sa kojim mesecima, možda i godinama izbegavate da se suočite? Sesije ultrakoučinga će vam pružiti pomoć za ostvarenje ciljeva i rešavanje problema.

Najčešće teme kojima se bavimo:

Lično i profesionalno napredovanje, prevazilaženje konflikata i unapređenje odnosa sa okruženjem, oslobađanje od stresa, poboljšanje koncentracije, čišćenje trauma, rasterećenje od nagomilanog emotivnog bola … ili jednostavno, vođenje srećnijeg i kvalitetnijeg života.

Ultrakoučing je više od koučinga.

PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postignu značajne unutrašnje transformacije.
LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve.
ULTRAKOUČING je namenjen osobama koje žele i jedno i drugo.

ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će vas učiniti pravim majstorom življenja.

RAZLIKA IZMEĐU STANDARDNOG KOUČINGA I ULTRAKOUČINGA:

Rezultat rada u standardnim koučing-sesijama je:

  • razvijanje sopstvenih potencijala
  • veći broj ostvarenih ciljeva

 

Rezultat rada u sesijama ultrakoučinga je:

  • razvijanje sopstvenih potencijala
  • veći broj ostvarenih ciljeva

ali i:

  • značajno poboljšanje komunikacijskih veština
  • dublje unutrašnje transformacije

Sesije mogu biti:

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu... Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Postani serifikovani Life Coach

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

Obuka majstor življenja

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

Radionice majstor življenja

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

TOP
shares
Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com